Tydliga piken: "Ge Conte en kram..."

Publicerad

UPPGIFTER: Diego Costa har spelat sin sista match i Chelsea - det är en sak som är säker efter att den här videon blivit viral under natten

Det har varit många turer med Diego Costa i sommar.

Först kom beskedet att han inte ingår i Antonio Contes framtidsplaner efter att ha fått beskedet per sms.

Därefter har det snackats om en återkomst till Atletico Madrid - som dock har värvningsförbud i sommar - och det har även hetsats om Besiktas. 

https://twitter.com/101greatgoals/status/886826933564182529

Diego Costa själv har mest hållit sig till sociala medier. Förra veckan tog han bort "Chelsea-spelare" från sina olika konton.

Och i natt skickade han den tydligaste hinten hittills om att han inte spelar vidare med PL-mästarna, där han skickade in 20 ligamål i fjol.

 

https://twitter.com/sportbible/status/886775094391042048

I en video på Instagram festar han i brasilianska staden Lagarto - iförd en Atletico-tröja.

När Chelsea-polaren Cesc Fabregas skriver "hahaha" svarar Diego Costa sarkastiskt: "Ge Conte en kram!".

Och silly-bloggen känner lite som engelska sajten 101 Great Goals konstaterar: "Det finns inte en chans att Diego Costa stannar i Chelsea efter det här."

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Detta är ett blogginlägg från Silly Season-bloggen. Fler inlägg hittar du här.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag