Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tre ikoner pekas nu ut som Benitez ersättare

UPPGIFTER: Rafa Benitez har lämnat Newcastle.

Nu pekas tre gamla Premier League-ikoner ut som hetast för att efterträda spanjoren, enligt The Telegraph. 

Tidningen skriver att Newcastle gjort upp en önskelista där tre namn toppar listan: Patrick Vieira, Steven Gerrard och Mikel Arteta.

Fransmannen Vieira har ett förflutet som spelare i bland annat Arsenal och Manchester City och basar nu över franska Nice, som han förde till en sjundeplats i ligan.

Liverpoollegendaren Steven Gerrard gör för närvarande sin första säsong som huvudtränare i Rangers som han tog till en andraplats bakom omutliga Celtic. Han har emellertid aviserat att han önskar fortsätta äventyret i Glasgow.

Mikel Arteta är just nu Pep Guardiolas andreman i Manchester City och har aldrig varit huvudtränare och sägs vara lockad av rollen.

Telegraph skriver också att Bournemouths Eddie Howe, Burnleys Sean Dyche och Steve Bruce som alternativ om det inte går i lås med den förstnämnda trion.