Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tottenhams plan – för att sparka Pochettino

UPPGIFTER: Tottenham går trögt i Premier League och har inte vunnit i ligan på fem raka matcher. ”Spurs” ligger på 14:e plats – hela 20 poäng bakom Liverpool. Visserligen ser laget ut att ta sig vidare från gruppspelet i Champions League men där fick man stryk med hela 2-7 på hemmaplan mot Bayern München.

Den senaste tiden har snacket om att tränaren Mauricio Pochettino är på väg bort blivit allt mer intensivt och nu skriver Daily Mail att det inte längre är en fråga om utan när argentinaren lämnar laget.

En källa inifrån klubben säger till Daily Mail att det är ”omöjligt” att se att tränaren är kvar i laget hela säsongen.

Tidningen skriver också om källor som gör gällande att klubben har en plan för att i stället ta in antingen Eddie Howe, Julian Nagelsmann eller Carlo Ancelotti.

Om Tottenham bestämmer sig för att gå för något av alternativen behövs dock en ekonomisk uppgörelse med tränarnas nuvarande klubbar Bournemouth, Leipzig eller Napoli. Dessutom kommer klubben behöva ge en stor ekonomisk kompensation till Pochettino vars kontrakt går ut sommaren 2023.

Foto: MARKO DJURICA / REUTERS BILDBYRÅN