Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tiden rinner ut – här är Uniteds nya fokus

UPPGIFTER: Manchester United vill som bekant värva Jadon Sancho från Borussia Dortmund. Rapporterna kring statusen för den affären går isär, men enligt ESPN har klubben i vilket fall som helst börjat leta andra alternativ. 

Barcelonas Ousmane Dembele pekas av ESPN ut som en plan B, där Paul Pogba ska ha försökt övertyga sin landsman att göra honom sällskap i Premier League. Samtidigt har Barça förnekat att det pågår några samtal om Dembélé. 

ESPN menar även att United siktat in sig på Sevillas anfallare Lucas Ocampos, som kan vara ett alternativ om de går miste om både Sancho och Dembélé. 26-åringen värvades till Sevilla från Marseille förra sommaren, och blev nyligen Europa League-mästare med klubben. 

Sevilla ska vara villigt att sälja Ocampos för runt 400 miljoner kronor. 

 

Häng med på SportExpressen under hela Deadline Day. Mellan 12-23 och på måndag så rapporterar vi löpande under hela den avslutande dagen på transferfönstret.

 

 

ALBIN JULIN

 

Foto: ATTILA KISBENEDEK / POOL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: ADAM DAVY / STELLA PICTURES / PA