Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Thorgan Hazard i bråk efter sin flytt-önskan

Thorgan Hazard i Borussia Mönchengladbach. Foto: SASCHA STEINBACH / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Nu vill han till Borussia Dortmund. Foto: SASCHA STEINBACH / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Thorgan Hazard vill till Borussia Dortmund. 

Men enligt belgiska DH vill Borussia Mönchengladbach hellre sälja till Liverpool - vilket lett till ett bråk mellan Hazard och Mönchengladbach.  

26-årige Thorgan Hazard (ja, Eden Hazards bror) har haft en stark säsong i Bundesligalaget Borussia Mönchengladbach och klargjort för klubben att han nu vill vidare. Mönchengladbachs sportchef Max Eberl bekräftar att Hazard meddelat att han vill ta nästa steg i sin karriär. 

– Vi signalerade tidigt att vi ville förlänga hans kontrakt, men han vill lämna. Det finns dock ingen utköpsklausul i hans kontrakt, så klubbar som vill ha honom måste betala, säger han enligt GGFN.

Bråk mellan spelare och klubb – efter Liverpools sena bud

Enligt Kicker så är Borussia Dortmund intresserat och ser Hazard som en perfekt ersättare till Christian Pulisic som går till Chelsea i sommar. De ska enligt tidningen vara överens med Hazard och har ebjudit Mönchengladbach 400 miljoner kronor för belgaren. 

Men enligt sajten DH så är även Liverpool intresserat och ska ha gett sig in i budgivningen. De uppger att Liverpool är beredda att betala mer för Hazard, vilket gör att Mönchengladbach helst säljer till de engelska serieledarna. 

Hazard själv vill dock absolut inte gå till Liverpool - utan endast till Dortmund, något som lett till ett bråk mellan honom och klubbledningen. 

”Det är krig”, skriver DH.