Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Talangens drömflytt till England sprack

Foto: NILS JAKOBSSON / BILDBYRÅN

DUBAI. Wolverhampton ville köpa loss Felix Beijmo från Djurgården - och förhandlade intensivt med Blåränderna i dagarna. 

Men "Wolves", som leder engelska The Championship i överlägsen stil, valde att dra sig ur förhandlingarna. Detta då de samtidigt förhandlade med ett antal andra spelare och valde att prioritera att lägga pengarna på dem. 

Djurgårdens Felix Beijmo värvades till Djurgården i mars för omkring fem miljoner kronor. Det gjorde honom till en av de dyraste övergångarna från superettan till allsvenskan genom tiderna. 

Han tog direkt en plats i startelvan och var en av allsvenskans bästa ytterbackar under sitt första år. 

Wolverhampton förhandlade om Felix Beijom

19-åringen drog efter det till sig intresse från både Tyskland och England - och enligt SportExpressens uppgifter förhandlade Wolverhampton Wanderers intensivt med Djurgården i dagarna. 

De ville köpa loss högerbacken men valde att dra sig ur förhandlingarna. 

En av anledningarna ska varit att de till slut valde att prioritera att lägga pengarna på ett par andra spelarna i andra lagdelar där förhandlingarna också pågick parallellt. 

Högerbacken ser ut att stanna 

Därmed ser Beijmo ut att stanna i Djurgården i alla fall fram till sommaren. 

Djurgården har värvat in högerbacken Johan Andersson från Sirius och har backup om 19-åringen säljs i sommarfönstret.