Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Svensson uppges nära flytt till Kina

UPPGIFTER: Gustav Svensson har ryktats vara aktuell för en återkomst i IFK Göteborg. 33-åringen representerar just nu Seattle Sounders och blev för bara några veckor sedan hjälte när han tog laget till final i amerikanska MLS. Men kontraktet löper snart ut och det här är sannolikt hans sista säsong i klubben.

– Först blir det semester, sedan vet jag inte vad som händer. Det har varit svårt att tänka på framtiden under det här året. Jag önskar att jag hade mer svar att ge dig. Men som det känns nu så lutar det i alla fall åt att finalen är min sista match här, sa landslagsspelaren till Expressen för någon vecka sedan.

Nu kommer det nya uppgifter om Svenssons framtid, och det handlar om ett nytt utlandsäventyr. Mittfältaren är på väg att skriva på för Guangzhou City FC i Kina, rapporterar kinesiska medier under lördagen. Om uppgifterna stämmer presenteras han nästa vecka.

VENDELA ÖGREN

Foto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅN