Foto: ANGELO CARCONI / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅNFoto: ANGELO CARCONI / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
 Foto: ANGELO CARCONI / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: RICCARDO ANTIMIANI / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅNFoto: RICCARDO ANTIMIANI / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
 Foto: RICCARDO ANTIMIANI / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Svarar på Arsenal- ryktet mitt i firandet

Publicerad

Max Allegri har pekats ut som en tänkbar ersättare till Arsène Wenger i Arsenal.

När Juventus i går kväll säkrade en ny ligatitel fick italienaren svarade på ryktena.

0-0 borta mot Roma räckte för Juventus för att kunna fira sjunde scudetton på raken.

Därefter uppgavs jakten på nyförvärv börja direkt - med Alvaro Morata som en spelare högt på önskelistan.

Samtidigt spekuleras det i att Massimiliano Allegri kan ta över Arsenal.

Foto: RICCARDO ANTIMIANI / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Men det låter inte som att ”Max” är så sugen på det.

– Kommer jag stanna i Juventus? Ja. Jag kommer fullfölja mitt kontrakt. Så om de inte sparkar mig kommer jag stanna i Juventus nästa år också, säger Allegri.

Enligt Daily Mirror talar Juventus-tränarens besked ytterligare för att det bli Mikel Arteta som tar över efter Arsène Wenger i Arsenal.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Detta är ett blogginlägg från Silly Season-bloggen. Fler inlägg hittar du här.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag