Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kaoset kring stjärnan – kan säljas trots allt

UPPGIFTER: Kommer ni ihåg när Tottenham hade ett rykte om att vara väldigt försiktiga i transfercirkusen? Det är numera en total icke-sanning.

Spurs hade tre supervärvningar i princip klara och redo att göras officiella under Deadline Day. Paulo Dybala var den mest namnkunniga – men också den mest osäkra på förhand. 

Under torsdagen kom beskedet som Tottenham-supportrarna verkligen inte ville ha. BBC:s David Ornstein skriver att Juventus har beslutat sig för att inte sälja Dybala – trots att parterna verkar vara överens.

Nu uppger dock italienska Gazzetta dello Sport att affären inte är avblåst ännu. Enligt tidningen ska parterna träffas i ett sista möte under dagen, för att försöka komma fram till en lösning.

De skriver att Juventus är beredda att låna ut Dybala, med möjlighet för Spurs att senare köpa ut stjärnan.

Två spelare som är mer eller mindre 100 procent klara för Spurs är Real Betis-mittfältaren Giovani Lo Celso och Fulhams upphaussade supertalang Ryan Sessegnon. 

Allt tyder på att Spurs-supportrarna har några väldigt spännande timmar framför sig. 

Paulo DybalaFoto: IPA/REX / IPA/REX REX