Foto: CHLOE KNOTT / CHLOE KNOTT / OFFSIDE/IBL OFFSIDE SPORTS PHOTOGRAPFoto: CHLOE KNOTT / CHLOE KNOTT / OFFSIDE/IBL OFFSIDE SPORTS PHOTOGRAP
 Foto: CHLOE KNOTT / CHLOE KNOTT / OFFSIDE/IBL OFFSIDE SPORTS PHOTOGRAP
Foto: PETER SCHATZ / IMAGO/ACTIONPICTURES IMAGO SPORTFOTODIENSTFoto: PETER SCHATZ / IMAGO/ACTIONPICTURES IMAGO SPORTFOTODIENST
 Foto: PETER SCHATZ / IMAGO/ACTIONPICTURES IMAGO SPORTFOTODIENST

Superbytet – Madrid offrar storstjärnorna

Publicerad

Real Madrid vill verkligen ha Harry Kane.

Nu ryktas det om att de spanska jättarna står redo att offra tre av sina största stjärnor för att få succémannen. 

Harry Kane har varit i glimrande form under säsongsinledningen. Han ligger på andra plats i Premier Leagues skytteliga med sina sex gjorda mål och har hittat nätet även för landslaget. 

Hans form är så infernaliskt stark att Tottenham-tränaren Mauricio Pochettino började jämföra honom med de allra bästa.

Kane till Real? 

– För mig är Harry en av de bästa anfallarna i världen. 

– Jag sa att jag var kär i honom efter segern mot West Ham. Men både min fru och hans fru blev svartsjuka. Han är otrolig. 

Och Pochettino verkar få medhåll från Florentino Perez. Enligt The Guardian cirkulerar det ett silly season-rykte om att Real Madrid kommer att göra sitt yttersta för att få Kane till Bernabeu nästa sommar. I paketet som de planerar att lägga fram som bud till Spurs ingår tre Real-stjärnor: Karim Benzema, Luka Modric och Gareth Bale. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Detta är ett blogginlägg från Silly Season-bloggen. Fler inlägg hittar du här.

Expressen
Till Expressens startsida