Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Suarez vansinnig efter Barças drag

UPPGIFTER: Luis Suarez situation såg under måndagen ut att vara på väg mot en lösning. Uruguayanen är överens med Atletico Madrid om ett tvåårskontrakt och enligt uppgifter till Mundo Deportivo var Suarez och Barcelona överens om en lösning där anfallaren givits lov att lämna klubben. 

Att det är så det ligger till är dock långt ifrån säkert. Enligt uppgifter till Goal måste Suarez nämligen fortfarande lösa sin kontraktssituation med Barcelona innan han kan lämna skriva på för Atletico. Vidare skriver Goal att det finns folk inom Barça-ledningen som inte vill se Suarez i en rivalklubb som Atletico Madrid och därför tänker stoppa affären. 

Enligt Barcelonabaserade ESPN-journalisten Moisés Llorens är Suarez mycket upprörd och hotar med att involvera sina advokater om flytten drar ut på tiden. 

HUGO HÖGLUND

 

LÄS MER: Uppgifter: Suarez är överens med Atletico 

Foto: PRESSINPHOTO / PRESSINPHOTO/SIPA USA SIPA USA