Foto: MATHIAS BERGELD / BILDBYRÅNFoto: MATHIAS BERGELD / BILDBYRÅN
 Foto: MATHIAS BERGELD / BILDBYRÅN
Fatih Terim gör sin fjärde sejour som tränare i Galatasaray. Foto: TOLGA BOZOGLU / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅNFatih Terim gör sin fjärde sejour som tränare i Galatasaray. Foto: TOLGA BOZOGLU / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Fatih Terim gör sin fjärde sejour som tränare i Galatasaray. Foto: TOLGA BOZOGLU / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: TOBIAS NYKÄNEN / BILDBYRÅNFoto: TOBIAS NYKÄNEN / BILDBYRÅN
 Foto: TOBIAS NYKÄNEN / BILDBYRÅN

Storklubben bekräftar: "Elmander kommer hit"

Publicerad

Johan Elmander uppgavs få toppjobb i Galatasaray.

Nu bekräftar huvudtränaren Fatih Terim att han förväntar sig ett besök av svensken inom kort.

 

Det var just före jul som det kom uppgifter om att Johan Elmander var aktuell som assisterande tränare i turkiska storklubben Galatasaray.

Och i förra veckan meddelade den före detta landslagsanfallaren att den aktiva karriären, som avslutades i Örgryte, var över.

– Ett beslut som har växt fram den senaste tiden, sa 36-åringen då.

Ska bli hjälptränare

Han verkar inte få någon längre paus från fotbollen då Fatih Terim nu bekräftar att han vill ha Johan Elmander vid sin sida. Men inte som assisterande tränare.

– Troligtvis kommer han hit på lördag, säger Terim till Galatasayas hemsida.

– Då ska vi prata, för jag vill att han och Necati Ates tränar våra anfallare en dag i veckan.

Johan Elmander skulle kunna få en roll som hjälptränare för de offensiva spelarna i a-laget samt ett uppdrag i klubbens ungdomslag. Men ännu är ingenting officiellt.

Galatasaray slogs ut av Östersund i kvalet till Europa League, men ser ut att få en ny chans på Europaspel då de ligger tvåa i turkiska ligan. Istanbul-klubben har bara en poäng upp till sensationslaget Istanbul Basaksehir.

 

 

 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Detta är ett blogginlägg från Silly Season-bloggen. Fler inlägg hittar du här.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag