Foto: CARL RECINE / REUTERS BILDBYRÅNFoto: CARL RECINE / REUTERS BILDBYRÅN
 Foto: CARL RECINE / REUTERS BILDBYRÅN
Foto: IMAGO SPORTFOTODIENST / IMAGO/SVEN SIMON IMAGO SPORTFOTODIENSTFoto: IMAGO SPORTFOTODIENST / IMAGO/SVEN SIMON IMAGO SPORTFOTODIENST
 Foto: IMAGO SPORTFOTODIENST / IMAGO/SVEN SIMON IMAGO SPORTFOTODIENST

Klart: Stjärnvärvningen lämnar Manchester City

Publicerad

Nolito var en av Manchester Citys stora värvningar inför den gångna säsongen.

Men det där riktiga genombrottet kom aldrig i Premier League.

Och nu återvänder 30-åringen till Spanien och La Liga. 

Efter att ha gjort succé i Celta Vigo blev Nolito ett eftertraktakt namn inför förra säsongen.

Manchester City vann då spanjorens underskrift, och stjärnan anlände till England med stora förväntningar på sig - något han inte riktigt kunde motsvara.

Och nu står det klart att Nolito lämnar England och Manchester City efter bara en säsong.

Endast en läkarundersökning och Nolitos underskrift står mellan Manchester City och Sevillas övergång, något klubben själva bekräftar på sin officiella hemsida.

Kontraktet gäller för de tre kommande säsongerna.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Detta är ett blogginlägg från Silly Season-bloggen. Fler inlägg hittar du här.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag