Stjärnans attack på egna klubben

Publicerad

Här är intervjun som kommer att få Tottenham-fansen att sätta kaffet i halsen.

Stjärnspelaren Danny Rose har gått ut och öppet kritiserat klubbledningen för bristen på aktivitet under sommarens transferfönster.  

Tottenham har haft en lugn transfersommar. Försäljningen av Kyle Walker till Manchester City var väntad och inget som skapade oro i egna leden. Men ännu mindre action har det varit på inkommande-fronten. Förutom ett eventuellt köp av Ross Barkley verkar det som att tränaren Mauricio Pochettino är nöjd med sin nuvarande trupp. Nu får han mothugg – av sin egen vänsterback.

I en spektakulärt, brutalt ärlig intervju med The Sun har Danny Rose gått ut och öppet kritiserat både Pochettino och klubbordföranden Daniel Levy. Han ställer tuffa krav på ledningen – och antyder att han kan lämna klubben om inte laget blir mer konkurrenskraftigt. 

"Jag köper inte det"

– Jag tycker att vi behöver en eller två toppspelare för att stärka truppen. Jag köper inte tanken att vi inte behöver någon. Jag säger inte att vi måste köpa tio stycken, jag skulle vara nöjd med två eller tre, och inte spelare man måste googla, som får en att säga: "Vem är det?". Jag menar välkända spelare, säger Rose.

– Jag vill vinna titlar. Jag vill inte spela fotboll i femton år och inte ha en enda trofé eller medalj. Jag är ledsen, men jag funkar inte så, jag är inte nöjd med det. Jag vill vinna nåt. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Detta är ett blogginlägg från Silly Season-bloggen. Fler inlägg hittar du här.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag