Foto: MATTEO BAZZI / AP TT NYHETSBYRÅNFoto: MATTEO BAZZI / AP TT NYHETSBYRÅN
 Foto: MATTEO BAZZI / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: MATTEO BAZZI / AP TT NYHETSBYRÅNFoto: MATTEO BAZZI / AP TT NYHETSBYRÅN
 Foto: MATTEO BAZZI / AP TT NYHETSBYRÅN

Stjärnan strejkar - vill bort från Inter

Publicerad

Manchester United sägs vara sugna på Inters kroatiske stjärna Ivan Perisic, enligt italienska Gazetta. Perisic själv uppges nu vägra sätta sig på planet till Kina för träningsläger med Inter - och skyller på en minst sagt barock anledning.

Inter laddar upp inför en ny säsong genom att åka på träningsläger till Kina. Och det har redan uppstått turbulens innan planet ens hunnit lyfta.

Det är ingen hemlighet att Manchester United vill värva Ivan Persic. Huvudpersonen själv sägs också vara sugen på att göra Old Trafford till sin nya hemmaarena.

Besökte tandläkare i Kroatien

Brittiska SportWitness rapporterar att Ivan Perisic vägrar åka till Kina för träningsläger. Istället ska han ha skyllt på tandvärk - och åkt hem till Kroatien för att bli behandlad av sin personliga tandläkare.

Inter sägs begära 55 miljoner euro för den 29-åriga kroaten, en prislapp Manchester United inte vill betala. Inter kan också tänka sig löftet Anthony Martial plus en påse pengar i utbyte, enligt Calciomercato. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Detta är ett blogginlägg från Silly Season-bloggen. Fler inlägg hittar du här.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag