Foto: DANIELE MASCOLO / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅNFoto: DANIELE MASCOLO / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
 Foto: DANIELE MASCOLO / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: DAVE WINTER / DAVE WINTER / ICON SPORT BILDBYRÅNFoto: DAVE WINTER / DAVE WINTER / ICON SPORT BILDBYRÅN
 Foto: DAVE WINTER / DAVE WINTER / ICON SPORT BILDBYRÅN

Stjärnan strejkar - kan gå till Juventus

Publicerad

Han stod för ett av tidernas mest spektakulära självmål under försäsongsmötet med Chelsea.

Nu ser Juventus ut att kunna bli nästa klubbadress för Inters landslagsmeriterade fransman Geoffrey Kondogbia, enligt Football Italia.

Geoffrey Kondogbia, 24, har haft en strulig säsong i Inter. 

Managern Luciano Spalletti sägs ha blivit topp tunnor rasande sedan Kondogbia vägrat dyka upp på träningen under fredagsmorgonen.

Nu kan han vara på väg bort från klubben - och landa i rivalklubben Juventus.

Enligt uppgifter ska Kondogbias agent ha erbjudit fransmannens tjänster till Juventus, även om spanska Valencia sägs vara huvudspåret för Geoffrey Kondogbia.

Inter sägs kräva 30 miljoner euro för fransmannen - som 2015 köptes för 36 miljoner euro från Monaco.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Detta är ett blogginlägg från Silly Season-bloggen. Fler inlägg hittar du här.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag