Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Edinson Cavani kan ersätta Alexander Isak

Foto: PHIL NOBLE / REUTERS BILDBYRÅN
Foto: PRESSINPHOTO / PRESSINPHOTO/SIPA USA SIPA USA

Alexander Isak ryktas bort från Real Sociedad. 

Nu pekas Edinson Cavani ut som svenskens ersättare, det skriver The Mirror. 

Alexander Isak har ryktats bort från Real Sociedad och svensken har tidigare kopplats samman med klubbar som Arsenal, Liverpool och FC Barcelona.

Svensken ska dock ha en utköpsklausul på runt 900 miljoner kronor och än så länge har inget lag aktiverat den. 

Det stoppar däremot inte Real Sociedad från att börja planera för en framtid utan Isak och enligt The Mirror har laget ställt in siktet på Manchester Uniteds Edinson Cavani. 

Förhandlar med Cavani

34-årige Cavani ska även haft erbjudanden från den River Plate i den argentinska ligan och Inter men enligt Mirror ska Sociedad och Cavani ha inlett samtal om ett avtal och Cavani ska föredra en flytt till Baskien före sina andra anbud. 

Efter att ha gjort tio mål under den gångna säsongen förlängde den forne PSG-skyttekungen sitt avtal med United inför den här säsongen. Speltiden har dock minskat fått och Cavani har endast gjort två mål på 21 framträdanden den här säsongen och väntas lämna som bosman när kontraktet löper ut till sommaren. Uruguayanen ska enligt tidningens uppgifter sitta på en lön på runt 2,5 miljoner i veckan.