Foto: PAUL MARRIOTT/REX/SHUTTERSTOCK / PAUL MARRIOTT/REX/SHUTTERSTOCK/I REX FEATURESFoto: PAUL MARRIOTT/REX/SHUTTERSTOCK / PAUL MARRIOTT/REX/SHUTTERSTOCK/I REX FEATURES
 Foto: PAUL MARRIOTT/REX/SHUTTERSTOCK / PAUL MARRIOTT/REX/SHUTTERSTOCK/I REX FEATURES
Foto: ANDREW BOYERS / REUTERS BILDBYRÅNFoto: ANDREW BOYERS / REUTERS BILDBYRÅN
 Foto: ANDREW BOYERS / REUTERS BILDBYRÅN

Stjärnan kan lämna Arsenal

Publicerad

Jack Wilshere kan vara på väg att lämna Arsenal.

Enligt Sky Sport Italia har Sampdoria laget ett bud värt 7 miljoner euro på stjärnan.

UPPGIFTER: Jack Wilshere var utlånad till Bournemouth under den gångna säsongen men har nu återvänt till Arsenal som laddar upp för fullt inför den nya säsongen.

Jack Wilshere verkar dock inte ha någon plats i Arséne Wengers truppbygge. En flytt ser ut att vara högaktuell och det har rapporterats intensivt om ett intresse från Italien.

Enligt Sky Sport Italia har Sampdoria lagt ett bud värt 7 miljoner euro på mittfältaren. Men Arsenal är inte helt nöjda med budet utan ser i stället ut att kräva drygt 10 miljoner euro för att släppa spelaren.

Även West Ham nämns som en av intressenterna.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Detta är ett blogginlägg från Silly Season-bloggen. Fler inlägg hittar du här.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag