Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Elftevalet” tar över – nu sågas Newcastle

Foto: MATT BUNN/BPI/SHUTTERSTOCK / MATT BUNN/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: REUTERS / BILDBYRÅN

KLART: Rafa Benitez lämnade Newcastle för att han hade ”andra ambitioner” än ägaren Mike Ashley. Sedan dess har klubben stått utan tränare – men nu är posten inte vakant längre.

Den nye tränaren är PL-bekantingen Steve Bruce, tidigare tränare för bland andra Sunderland och Aston Villa. Han bröt sitt kontrakt med Sheffield Wednesday för att komma till Newcastle. 

– Jag är överlycklig och otroligt stolt över att ha fått jobbet. Det här är min pojklubb och det var min pappas klubb, så det här är ett väldigt speciellt ögonblick för mig och min familj, säger Bruce i ett uttalande. 

Enligt Sky Sports var Bruce det elfte valet att ta över som tränare. Beskedet har heller inte tagits emot väl av fansen, som uttrycker sin besvikelse på Twitter.

”Vi är det mest utskrattade laget i Premier League” skriver en användare.

”Och där är den största nedgraderingen i fotbollens historia är klar”, skriver en annan.

Elias förändring efter flytten till Vancouver

Föräldrarna om svenskens liv som superstjärna • Nya lägenheten • Umgänget i Vancouver • ”Det vill du inte höra när bandaren är på”