Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Spansk storklubb ger sig in i jakten

Foto: FABRIZIO CARABELLI/LIVEMEDIA/SHUTTERSTOC / FABRIZIO CARABELLI/LIVEMEDIA/SHUTTERSTOCK SHUTTERS

Dejan Kulusevski kan lämna Juventus i januari.

Enligt uppgifter till Sport utmanar nu Sevilla om landslagsspelarens signatur. 

Dejan Kulusevski fick stundtals stort förtroende av Andrea Pirlo under sin debutsäsong i Juventus. Men sedan Pirlo lämnat klubben och Massimiliano Allegri återvänt till Juventus har speltiden blivit mindre för svensken som främst fått agera inhoppare och endast startat tre matcher. 

Det har gjort att en flytt redan januari seglat upp som ett alternativ. 

Sevilla vill låna svensken

Svensken har tidigare rapporterats vara aktuell för en flytt till Tottenham och har även ryktats till den tyska storklubben Bayern Müchen. Enligt italienska Ilbianconero följer Tottenham både Kulusevski och hans lagkamrat Weston McKennie. Vidare skriver de att Tottenhams sportchef Fabio Paratici, som var den som värvade Kulusevski till Juventus, föredra svensken medan tränare Antonio Conte hellre ser att klubben värvar McKennie. 

Nu blandar sig ytterligare en klubb sig i jakten på 21-åringen. Enligt Sport ser La Liga-klubben Sevilla över möjligheten att låna Kuluseviski. Det skulle i så fall göra honom till lagkamrat med landslagsförsvararen Ludwig Augustinsson. 

Kulusevski anslöt till Juventus från Atalanta i augusti 2020. Juve ska ha betalat runt 350 miljoner för den svenske landslagsmannen som skrev på ett kontrakt som sträcker sig till sommaren 2025.