Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Sensationellt byte på gång mellan rivalerna

Paulo Dybala. Foto: LUCA BRUNO / AP TT NYHETSBYRÅN
Mauro Icardi. Foto: ALBERTO LINGRIA / REUTERS BILDBYRÅN

Här är vad som kan bli sommaren mest kontroversiella övergång. 

Enligt flera italienska medier diskuterar rivalerna Inter och Juventus en bytesaffär med sina storstjärnor Mauro Icardi och Paulo Dybala. 

De båda argentinarna Mauro Icardi (Inter) och Paulo Dybala (Juventus) har i flera år varit framstående i sina respektive klubbar och sprutat in mål. 

Men den senaste säsongen har varit lite tuff för de båda. Icardi har hamnat i onåd med Inter och var ett tag under vintern helt utanför truppen. Dybala å sin sida har haft fått mindre speltid och inte samma framträdande roll sedan Cristiano Ronaldo kom till klubben. 

Sensationellt byte på gång - mellan rivalerna

Nu rapporterar flera italienska medier, Corriere dello Sport, Tuttosport och Gazzetta dello Sport att de båda rivalklubbarna diskuterar en mycket kontroversiell bytesaffär där Dybala skulle gå till Inter och Icardi på andra hållet. 

Spanska AS skriver dock att det finns vissa problem kring att få den affären att gå igenom. Dybala ska trivas bra i Turin och hans marknadsvärde är högre än Icardis, så det skulle krävas pengar+Icardi från Inters sida för att få Juventus att släppa Dybala, samt att de måste övertyga spelaren att lämna klubben.