Foto: TIM IRELAND / APFoto: TIM IRELAND / AP
 Foto: TIM IRELAND / AP
Foto: LUIS HIDALGO / APFoto: LUIS HIDALGO / AP
 Foto: LUIS HIDALGO / AP

Sanchez bekräftar: Vill lämna Arsenal

Publicerad

Arsenal missade Champions League.

Det gör att stjärnan Alexis Sanchez vill lämna.

– Jag har fattat mitt beslut, och nu väntar jag på Arsenals svar, säger Sanchez enligt Independent.

Alexis Sanchez har ingen lust att spela Europa League med Arsenal nästa säsong.

Chilenaren vill spela Champions League och är därför inställd på att lämna klubben redan i sommar.

Det bekräftade han i dag till chilenska reportrar enligt brittiska Independent.

– Jag vill spela i Champions League. Jag har fattat mitt beslut, nu väntar jag på Arsenals svar, säger Sanchez.

Det är inte första gången Sanchez pratar om att lämna klubben, det gjorde han redan efter Confederations Cup-finalen som Chile förlorade mot Tyskland.

Bayern och City jagar

Sanchez kontrakt löper ut nästa sommar, och om Arsenal vill undvika att stjärnan lämnar gratis så återstår bara möjligheten att sälja honom i sommar eller i vinter.

Bayern München och Manchester City har pekats ut som två möjliga klubbadresser för den målfarlige 28-åringen.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Detta är ett blogginlägg från Silly Season-bloggen. Fler inlägg hittar du här.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag