Foto: SIMONE ARVEDA / AP TT NYHETSBYRÅN
 Foto: SIMONE ARVEDA / AP TT NYHETSBYRÅN

Så ska United landa Napoli-värvningen

Publicerad

José Mourinho ser ut att öppna plånboken rejält för att förstärka sitt lag inför nästa säsong.

Portugisen sägs ha fått ett albanskt Serie A-guldkorn i kikaren värt en halv miljard kronor.

Manchester United ser ut att förstärka sin trupp rejält inför kommande säsong.

Siktet verkar vara inställt på Serie A, där Lazios succéman Sergej Milinkovic-Savic sägs vara klar för närmare en miljard kronor. 

Även Napolis skyttekung Dries Mertens sägs vara på ingång. Och nu kan United ha hittat ett tredje nyförvärv i Italien.

Kan betala en halv miljard

Enligt The Sun vill José Mourinho aktivera Napoli-högerbacken Elseid Hysajs utköpsklausul på drygt en halv miljard kronor.

När Matteo Darmian med all sannolikhet försvinner till Juventus vill Mourinho ha in en kvalitativ ersättare som högerback.

Om affären går i lås blir Hysaj i sådana fall den sjunde dyraste försvararen genom tiderna, strax bakom John Stones övergång från Everton till Manchester City 2016.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Detta är ett blogginlägg från Silly Season-bloggen. Fler inlägg hittar du här.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag