Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Så ska de snuva United på Sancho-värvningen

Engelsmannen Jadon Sancho flyttade som ung till Dortmund och jagas nu av storklubbar. Här får du lära känna honom lite mer.
Jadon Sancho kan gå till United...Foto: ADAM DAVY / STELLA PICTURES / PA
...där Ole Gunnar Solskjaer är tränareFoto: MAGI HAROUN/SHUTTERSTOCK / MAGI HAROUN/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Vissa supportrar ser honom redan som en Manchester United-spelare. 

Men nu kommer uppgifter som tyder på att Chelsea gör ett allvarligt försök att i sista stund utmana United om Jadon Sanchos signatur. 

Att Manchester United är ute efter Jadon Sancho har varit en illa dold hemlighet i över ett år. Under våren har flera brittiska medier uppgett att klubben leder jakten på den eftertraktade mittfältare, just nu i Borussia Dortmund. 

The Sun menade till och med att affären var klar, och att endast några få detaljer i det personliga kontraktet återstod. 

Chelsea har plan för att utmana om Jadon Sandho

Men den senaste tiden har det sett mer tveksamt ut om Manchester United kommer att få till sin drömvärvning. Klubbens vd Ed Woodward erkände själv att det kunde bli svårt att få till stora affärer i sommar, på grund av läget med coronaviruset, och samtidigt uppgav ESPN att Chelsea helt plötsligt bjudit upp till dans igen. 

Nu skriver Express att London-klubben har en plan för hur de ska ha råd med Sancho i sommar. Enligt tidningen vill Chelsea göra sig av med Tiemoue Bakayoko och Alvaro Morata, som båda är utlånade den här säsongen. Jadon Sancho uppges vara värderad till nära 1,5 miljarder.