Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Så kan VNL påverkas av Barcelona-affären

UPPGIFTER: Spanska Sport rapporterade tidigare i veckan om Manchester Uniteds intresse för Barcelonas mittback Samuel Umtiti. Fransmannen kopplades ihop med Ole Gunnar Solskjaers gäng redan i somras, men då kunde United till slut få tag på Leicester-stjärnan Harry Maguire. 

Maguire har tillsammans med Victor Nilsson Lindelöf varit den givna mittbacksuppsättningen för Solskjaer – men det har spekulerats i att svensken skulle behöva ta ett steg tillbaka vid ett scenario där Samuel Umtiti ansluter. 

Så behöver dock inte bli fallet. Nu skriver Sport återigen om ett Premier League-intresse för den franske backen – men klubben är den här gången Arsenal. Sport skriver att Arsenal följt Umtiti under en länge tid, och att tränaren Mikel Arteta har fransmannen på sin lista över framtida önskevärvningar. 

Foto: MAURICE VAN STEEN / IBL/VI IMAGES
Foto: MARK COSGROVE/NEWS IMAGES/SHUTTERSTO / MARK COSGROVE/NEWS IMAGES/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOC