Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Ryktet – som kan bli en mardröm för Isak

Mario Mandzukic. Foto: WWW.IMAGEPHOTOAGENCY.IT / IMAGO IMAGES / GRIBAUDI/IMAGEPHOTO WWW.IMAGO-IMAGE
Foto: PROSHOTS / PROSHOTS BILDBYRÅN

Här är övergångsryktet Alexander Isak inte ville se.

Enligt Bild är Borussia Dortmund på jakt efter den kroatiska anfallaren Mario Mandzukic. 

Konkurrensen i Borussia Dortmund var länge för tuff för att Alexander Isak skulle få chansen och därför valde den tyska storklubben att i januari låna ut honom till Willem II. 

I Nederländerna visade Isak upp sin enorma talang. På blott 16 matcher blev det hela 13 mål och 7 assist för Isak. Det fick andra klubbar att få upp ögonen för Isak, men Dortmunds prislapp på 90 miljoner kronor har visat sig vara för dyr för vissa, däribland Anderlecht. 

Mardrömsryktet för Isak - Mandzukic på väg till Dortmund

Så i nuläget ser det ut som att den 19-åriga svensken stannar i Dortmund, men konkurrenssituationen ser ut att vara minst lika tuff. 

Dortmund har redan offensiva stjärnor som Marco Reus, Paco Alcacer och Jadon Sancho i truppen, därtill har de nyligen värvat in Julian Brandt och Thorgan Hazard. 

Av dem är det egentligen bara Alcacer som utmanar Isak i rollen som spjutspets, men nu ryktas Dortmund vilja värva in ytterligare en anfallare. 

Enligt tidningen Bild så diskuterar klubben för närvarande med den 33-åriga kroaten Mario Mandzukic, som Juventus ska vara väldigt villiga att sälja trots att hans kontrakt löper fram till sommaren 2021.