Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Uppges jaga Martial – ska ersätta Lukaku

Foto: ANTHONY DEVLIN / STELLA PICTURES / PA
Romelu Lukaku och Anthony Martial under en match med Manchester United 2017.
Foto: JASON CAIRNDUFF / ACTION IMAGES VIA REUTERS BILDBYRÅN

Anthony Martial, 25, har haft svårt att ta plats i Manchester United. 

Nu verkar han vara på väg till den italienska storklubben Inter, skriver The Mirror. 

Serie A-mästarna Inter håller på med lagbygget inför säsongen som bara är knappa två veckor bort. Det ser ut som att deras anfallsstjärna Romelu Lukaku är på väg tillbaka till Chelsea, klubben han tillhörde mellan 2011 och 2014. 

Nu uppges Inter jaga Manchester United-forwarden Anthony Martial, som haft svårt att ta en startplats i United den senaste säsongen. Den italienska klubben uppges vilja ta in Martial på lån över säsongen 2021/2022, skriver The Mirror. 

En anledning till att Martial kan tänka sig lämna Old Trafford är 21-årige Jadon Sanchos intåg i Manchester United, som torde göra det än svårare för Martial att ta en ordinarie plats i laget, rapporterar The Mirror.

Spelade inte EM  

Han har dessutom fått sitta mycket på bänken för att lämna plats åt Edinson Cavani, Mason Greenwood och Marcus Rashford under säsongen som var. 

Det blev fyra mål och sex assist i Premier League för Martial den gångna säsongen och två mål och två assist på fem Champions League-framträdanden. 

Han spelade inte EM för sitt Frankrike på grund av en knäskada som han ådrog sig i mars och missade upplösningen av säsongen. 

Inter var på väg att sajna Martial redan 2019, men affären gick aldrig i lås. Fransmannen har kontrakt med Manschester United över sommaren 2024.