Foto: SUPER/SILVERHUB/REX/SHUTTERSTOC / SUPER/SILVERHUB/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURESFoto: SUPER/SILVERHUB/REX/SHUTTERSTOC / SUPER/SILVERHUB/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
 Foto: SUPER/SILVERHUB/REX/SHUTTERSTOC / SUPER/SILVERHUB/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Foto: SERGEY DOLZHENKO / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅNFoto: SERGEY DOLZHENKO / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
 Foto: SERGEY DOLZHENKO / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Redo med 450 milj – men kräver mer

Publicerad

Pep Guardiola sägs vara sugen på att krydda sin stjärnspäckade trupp med ytterligare ett spännande namn.

Det är Manchester Evening News som rapporterar att Manchester City intensivt jagar Shakhtar Donetsks brasilianske diamant Fred.

City sägs vara villigt att öppna plånboken och spendera drygt 450 miljoner kronor för att plocka över den 24-årige mittfältaren.

Klubben sägs se honom som en ersättare till Fernandinho, som också anslöt till City från den ukrainska storklubben 2013.

Ett litet problem för den ljusblå klubbens del är dock att Shakhtar sägs kräva betydligt mer betalt för att släppa sin storstjärna, som även Milan är sugna på.

 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Detta är ett blogginlägg från Silly Season-bloggen. Fler inlägg hittar du här.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag