Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Reals krav – sätter en deadline för Mbappé

Kylian Mbappé.
Foto: IPA / DPPI/JEAN CATUFFE / IPA/SIPA USA SIPA USA
Florentino Pérez, president i Real Madrid.
Foto: ALTER PHOTOS / ALTER PHOTOS/SIPA USA SIPA USA
Leonardo, sportchef i PSG.
Foto: JACQUES BRINON / AP

Vid midnatt på söndag. 

Då måste PSG ha bestämt sig angående Kylian Mbappé, 22.  

Real Madrid sätter nu en deadline för en eventuell övergång för superstjärnan. 

Deadline day närmar sig med stormsteg. På tisdag bommar det galna transferfönstret igen och fram tills dess kommer en hel del att hända. 

En stor övergång som fortfarande inte riktigt är i hamn är Kylian Mbappé till Real Madrid. I torsdags bekräftade sportchef Leonardo att Mbappé vill lämna. Men sedan dess har det inte hänt speciellt mycket – och klockan tickar på. 

PSG vill ha ett tredje och bättre bud

Nu rapporterar flera franska tidningar att Real Madrid har gett PSG ett ultimatum. Acceptera budet på 1,8 miljarder kronor (plus bonusar) senast söndag 23.59. Annars kommer ”Los Blancos” att dra sig förhandlingarna och i stället kan de få Mbappé gratis nästa sommar eftersom kontraktet går ut då. Detta rapporterar Le Parisien. 

L'Équipe skriver vidare att PSG:s förhållningssätt inte har förändrats. Leonardo står fast vid att behålla franske storstjärnan trots Reals jättebud. Men skulle ett tredje bud komma in, som dessutom måste vara mer än 1,8 miljarder kronor, så skulle Leonardo och PSG fundera om och kanske släppa 22-åringen. 

https://twitter.com/GFFN/status/1431548284607336449