Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Real vill byta James – mot PL-stjärnorna

UPPGIFTER: James Rodríguez är inte en av Zinedine Zidanes stöttespelare i Real Madrid och enligt den spanska tidningen ElDesmarque tyder nu det mesta på att colombianens dagar i klubben är räknade när transferfönstret i januari stänger.

ElDesmarque skriver att Real Madrids president Florentino Pérez nu ser Rodriguez som pengar i jakten på andra spelare. Tidningen menar att Pérez siktar in sig på tre nyförvärv där Rodríguez skulle kunna bli en del av övergångssumman:

Det första och svåraste alternativet är att byta till sig Paul Pogba från Manchester United.

Alternativ nummer två är att ligga på Tottenham för att försöka värva Christian Eriksen, vilket kan gå lättare eftersom danskens kontrakt går ut sista juni i sommar.

Det tredje alternativet ska vara ett förslag från agenten Jorge Mendes. Det går ut på att hans båda klienter James Rodríguez och Rubén Neves i Wolverhampton byter plats.

Foto: GREGORIO LOPEZ / CORDON PRESS BILDBYRÅN