Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Real snuvar United på drömvärvningen

UPPGIFTER: Ajax stjärnmittfältare Donny van de Beek har kopplats ihop med en flytt till Real Madrid under en längre tid. Samtidigt avslöjade Manchester Evening News i veckan att Manchester United ser van de Beek som en prioriterad värvning i vinter. 

Men nu skriver Marca att Real Madrid leder kampen om mittfältaren – och att det mesta  ska vara på plats för en flytt. Den spanska tidningen menar att Donny van de Beek kommer gå till Real i sommar, för runt 600 miljoner kronor. 

Enligt Marca var Real och van de Beek överens om en övergång redan förra sommaren, men att affären på grund av mindre detaljer fallit igenom. Det spanska huvudstadslaget ska ha fått upp ögonen för van de Beek under deras möte med Ajax i Champions League förra säsongen, där det nederländska laget skrällde stort och slog ut Los Blancos i åttondelsfinalen. 

Donny van de BeekFoto: PRO SHOTS PHOTO AGENCY / PRO SHOTS/SIPA USA SIPA USA
Ole Gunnar Solskjaer hade hoppats kunna värva van de Beek i årFoto: LEILA COKER / AP TT NYHETSBYRÅN