Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Real ”raderar” Bale – kan hamna i United

UPPGIFTER: Real Madrid verkar inte vilja ha någonting att göra med Gareth Bale längre. Konflikten, som pågått i över ett år, har enligt Mirror kulminerat i att klubben tagit bort Bale från marknadsföringen för de nya tröjorna och konsekvent valt att fokusera på andra spelare när de lagt upp bilder från träningen. Bale tränar just nu inte fotboll med laget, men ska vara aktiv i gymmet – och därifrån har klubben lagt upp bilder på bland annat Eden Hazard. 

Samtidigt uppger The Times att Gareth Bale är öppen för att gå till Manchester United, om klubbarna kan komma överens om ett lån. Enligt Times ser Bale det osannolikt att någon annan klubb skulle kunna låna honom, på grund av hans höga lön. Den brittiska tidningen uppger att Walesaren skulle kunna vara ett alternativ för United, om de misslyckas att värva Jadon Sancho. 

 

ALBIN JULIN

 

Foto: A. PEREZ MECA / IMAGO/ALTERPHOTOS/IBL IMAGO SPORTFOTODIENST GMBH