Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Uppgift: Ödegaard är klar för Arsenal

Här håller Mauricio Pochettino sin första träning som huvudtränare i PSG
Foto: PRESSINPHOTO / PRESSINPHOTO/SIPA USA SIPA USA

Martin Ödegaard vill bort från Real Madrid.

Det har ryktats om en återkomst till Real Sociedad men nu ser mittfältaren ut att lämna Spanien.

Ödegaard uppges klar för Arsenal.

Real Madrids tränare Zinedine Zidane har den senaste tiden fått kritik för att han inte ger unga spelare chansen. Supertalangen Martin Ödegaard vill lämna för att få mer speltid. Real Sociedad har rapporterats vara ett alternativ. Norrmannen har varit där tidigare och skulle nu vara aktuell för en ny utlåning.

Även Arsenal har uppgetts vara intresserade av Ödegaard. Men själv ska mittfältaren vilja återvända till Sociedad, där han i så fall blir lagkamrat med svenske Alexander Isak.

Arsenal har vunnit kampen

Men nu kommer en vändning. Enligt baskiska lokaltidningen El Diario Vasco har Arsenal vunnit jakten på talangen. 22-åringen ska ha tackat ja till erbjudandet och kommer lånas ut säsongen ut.

Även journalisten Fabrizio Romano skriver att Martin Ödegaard bestämt sig för Londonklubben. Enligt tidningen AS har Ödegaards agenter jobbat för en övergång till Arsenal.