Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Real Madrid siktar på trippelvärvning

UPPGIFTER: ZInedine Zidane vill fortsatt bygga sitt Real Madrid med ett ungt spelarmaterial som största bas. Uppgifter i Spanien har menat att stjärnor som Gareth Bale och James Rodriguez ligger illa till, då den franske tränaren vill kickstarta La Liga-klubbens generationsskifte. 

Enligt Marca har Zidane en viss Lille-trio i sikte. Närare bestämt: Boubakary Soumare, Victor Osimhen and Gabriel dos Santos Magalhaes. 

Den förre PSG-spelaren Soumare ska ha intresserat andra storklubbar som Manchester United och Tottenham, och väntas kunna säljas för nästan en miljard kronor. 

21-årige Osimhen har gjort tio mål för Lille den här säsongen – något som väckt intressen i både Liverpool och Barcelona. 

Backen Dos Santos Magalhaes har kopplats ihop med Juventus. 

Men för att överhuvudtaget få plats med trion i laget måste Real minska kvoten med utländska spelare i truppen. Enligt Marca ska därför Real jobba på att få spanskt medborgarskap till brasilianaren Vinicius Junior. 

Zinedine ZIdaneFoto: JAR DAVID/ALTERPHOTOS/ABACA / STELLA PICTURES/JAR DAVID/ALTERPHOTOS/ABACA
Boubakary SoumareFoto: ICON SPORT
Victor OsimhenFoto: ICON SPORT