Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Real förbereder ett sent bud på Eriksen

UPPGIFTER: Christian Eriksens vara eller icke vara i Tottenham har varit en följetong under sommarens transferfönster. Övergångar till andra engelska klubbar är nu uteslutet i men försäljningar av spelare till Spanien är fult genomförbart fram till 2 september. 

The Sun skriver nu att Real Madrid som länge varit intresserade av den danska spelaren nu är redo med ett bud – men ett sent sådant.  Det skulle då så fall ligga på drygt 700 miljoner kronor. 

Enligt den brittiska tabloiden ska den spanska storklubben vilja sätta press på Tottenhambossen Daniel Levy. Då Christian Eriksen sitter på utgående kontrakt så är nämligen det här transferfönstret Spurs chans att få någon form av återbäring på spelaren. 

Tidigare rapporter har även avslöjat att Eriksen tackat nej till ytterligare ett kontraktsförlag från Londonklubben. Det trots att det skulle göra honom till en av de bäst betalda Spurs-spelarna. 

Foto: KIKO HUESCA / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN