Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”De föredrar Madrid framför Barcelona”

UPPGIFT: Barcelona eller Real Madrid? Transferryktena fortsätter att omgärda Neymar den här sommaren.

Tidigare i veckan kom uppgifter att Real Madrid lägger ett monsterbud på brasilianska storstjärnan. Nu skriver AS att Real Madrid och PSG har påbörjat seriösa diskussioner kring 27-åringen och att Ligue 1-klubben öppnat för möjligheten ett lån.

Relationen mellan PSG och Neymar har kollapsat under sommaren och det var klubben som tog första kontakten med Real för att visa sin vilja att förhandla.

”Överraskade av den plötsliga möjligheten att säkra en av världens bästa spelare, dessutom till ett mycket bättre pris än vad de tidigare hade trott, bestämde sig Madrid för att föra diskussioner med PSG:s representanter”, skriver AS.

”Källor nära förhandlingarna uppger att PSG föredrar att diskutera alternativ med Madrid än att att ge vika för Barças tryck på att sänka priset” 

Under lördagen kom även beskedet att Neymar missar PSG:s ligapremiär på söndag. PSG-tränaren Thomas Tuchel  meddelade på en presskonferens att brassen inte kommit ikapp träningsmässigt – samtidigt som sportchefen Leonardo bekräftade att förhandlingar pågår.

– Diskussionerna har blivit mer intensiva, , säger Leonardo enligt Le Parisien. 

Dagens tre största sportnyheter.
Foto: GWENDOLINE LE GOFF / IMAGO IMAGES / PANORAMIC WWW.IMAGO-IMAGES.DE