Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bröt karantän-reglerna – reas nu ut till PL-klubbar

UPPGIFTER: Luka Jovic befinner sig i rejält blåsväder för tillfället. Real Madrid-stjärnan lämnade sin karantän i Spanien och åkte till Serbien – där han trots reglerna om att alla som kommer från utsatta områden ska sitta i karantän i minst 14 dagar var ”ute på stan och roade sig” .

Både landets premiärminister och landets inrikesminister har kritiserat Jovic. Ett undertecknat dokument uppges samtidigt avslöja hur han ljög när han försökte förklara sig och polisen utreder nu det hela.

Nu uppges hans agerande även kunna påverka 22-åringens framtid på fotbollsplanen. Enligt The Mirror bjuder Real Madrid ut anfallaren till Chelsea och Tottenham som en följd av hur han hanterat självisoleringen. Real Madrid köpte Luka Jovic från Frankfurt för 60 miljoner euro i somras, men värvningen har inte blivit någon succé och han har endast gjort två mål på 15 La Liga-matcher.

”Både Chelsea och Tottenham har tidigare varit intresserade av anfallaren och kommer nu få en ny chans att värva honom i sommar”, skriver The Mirror.

 

Luka JovicFoto: PRESSINPHOTO / ICON SPORT BILDBYRÅN