Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Real Madrid snuvar Barcelona på stjärnan

UPPGIFTER: Inters anfallare Lautaro Martinez, 23, har varit på Barcelonas radar den här sommaren. Nu skriver italienska Sportmediaset att Inter ska ha gått bakom ryggen på Barcelona och i smyg förhandlat om en övergång med Real Madrid. Inter sägs värdera Martinez till strax över en miljard kronor. 

Skulle affären gå i mål uppges Inter få tillbaka pengarna man betalade för att lösa Achraf Hakimi från Real Madrid tidigare i sommar samt ytterligare en halv miljard kronor. Real Madrid sägs även inkludera anfallaren Luka Jovic i övergången. Pengarna ska Inter använda till att värva Chelseas N'golo Kanté.

Real Madrid förnekar uppgifterna och affären tillbakavisas även av den italienska journalisten Fabrizio Romano som skriver på Twitter att Inter inte har fått något bud från Real Madrid.

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1305477761017040896

HUGO HÖGLUND 

 

Barcelona eller Real Madrid för Lautaro MartinezFoto: ANTON IVANOV/SHUTTERSTOCK / ANTON IVANOV/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK