Zindine har enligt spanska medier kommit överens med Real Madrid om ett nytt treårskontrakt. Foto: GEORGI LICOVSKI / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅNZindine har enligt spanska medier kommit överens med Real Madrid om ett nytt treårskontrakt. Foto: GEORGI LICOVSKI / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Zindine har enligt spanska medier kommit överens med Real Madrid om ett nytt treårskontrakt.  Foto: GEORGI LICOVSKI / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Zidane tog Real Madrid till både liga- och Champions League-titeln förra året. Foto: VASSIL DONEV / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅNZidane tog Real Madrid till både liga- och Champions League-titeln förra året. Foto: VASSIL DONEV / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Zidane tog Real Madrid till både liga- och Champions League-titeln förra året. Foto: VASSIL DONEV / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Real Madrid förlänger med Zinedine Zidane

Publicerad

Guldtränaren förblir klubben trogen.

Real Madrids tränare Zinedine Zidane har skrivit på ett nytt kontrakt med huvudstadsklubben. 

Zinedine Zidanes tid som Real Madrid-tränare kan inte beskrivas på något annat sätt än succé. 

Fransmannen har tagit klubben till två raka titlar i Champions League och i fjol tog de även hem ligan. 

Nu verkar det också som att han stannar i huvudstaden.

Spanska AS rapporterar att Zidane är överens om ett nytt treårskontrakt. Enligt tidningen dubblar han sin lön till 80 miljoner kronor per år. 

Zinedine Zidane har varit huvudtränare för Real Madrid sedan 2016. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Detta är ett blogginlägg från Silly Season-bloggen. Fler inlägg hittar du här.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag