Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Real är ”desperata” – kan bli en enorm affär

UPPGIFTER: Real Madrid har blivit desperata i jakten på Manchester Uniteds Paul Pogba. Nu skriver brittiska Daily star att ”Los blancos” även erbjuder Gareth Bale för att få Manchesterklubben att släppa sin stjärna. 

Tidningen skriver också att Zinedine Zidane under en längre tid har varit väldigt förtjust i fransmannen och försökte under sommaren att värva Pogba, men lyckades inte då. 

Efter en tung start har Real Madrid kommit igång och ligger endast två poäng efter serieledande Barcelona i La liga. 

Men trots den fina formen som Madridklubben besitter ser Zidane fortfarande Pogba som den spelaren som saknas i Real Madrids mittfält. 

Nu vill han göra ett nytt försök enligt den spanska El Desmarque. Tidningen har skrivit att Real Madrid har erbjudit James Rodriguez och drygt 330 miljoner kronor för Paul Pogba, men det erbjudandet slogs tillbaka av United. 

El Desmarque tillägger även att Ole Gunnar Solskjaer inte var imponerad av ett liknande förslag som inkluderade Gareth Bale istället för Rodriguez. 

Nu är frågan om Real Madrid lyckas övertyga norrmannen. 

Foto: PRESSINPHOTO / PRESSINPHOTO/SIPA USA SIPA USA