Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

PSG:s kupp – för att få De Gea helt gratis

Vinkar David de Gea adjö till United nästa sommar? Foto: RUI VIEIRA / AP TT NYHETSBYRÅN
Kanske, om PSG får som de vill. Foto: ANDREW YATES / REUTERS BILDBYRÅN

David de Geas kontrakt går ut efter nästa säsong och ryktas vara på väg bort från Manchester United. 

Nu skriver Daily Express att PSG har bett spanjoren vänta ut sitt kontrakt för att sedan komma till Paris helt gratis. 

David de Gea kom till Manchester United från Atletico Madrid 2011 och till en början såg målvakten ganska valpig ut i Premier Leaguesammanhang. Men ju längre tid som gick, desto mer växte de Gea. 

Under de senaste åren har spanjoren varit en av ligans - och kanske hela världens - bästa målvakter. Den gångna säsongen var dock ett undantag då de Gea, precis som resten av hans United, hade det tufft. 

PSG vill sno åt sig David de Gea - gratis

Detta till trots är de Gea ett intressant namn för flera storklubbar i Europa. Något som gör honom än mer aktuell för ett klubbyte är att han endast har ett år kvar på sitt kontrakt med den engelska storklubben. 

Han har vägrat skriva på ett nytt med United, något som enligt engelska uppgifter beror på att han inte erbjuds den lön han vill ha. 

Nu skriver Daily Express att PSG hoppas locka till sig de Gea från United - helt gratis. Enligt tidningen har PSG varit i kontakt med 28-åriga de Gea och bett honom vänta ut sitt kontrakt med United. 

Om han gör det så kan PSG värva honom gratis nästa sommar och då lovar de att ge honom en saftig så kallad ”sign on-bonus”. Det vill säga den summa pengar i handen en spelare får för att krita på ett kontrakt.