Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Poch” kan stoppa Real Madrids plan

UPPGIFTER: Thomas Tuchel tog PSG till klubbens första Champions League-final för bara fyra månader sedan. Men efter en tyngre höst valde sportchef Leonardo de Araujo att agera. Enligt uppgifter till flera tyska medier fick Tuchel sparken bara några timmar efter 4-0-segern mot Strasbourg i Ligue 1.

Tidigt under torsdagen rapporterades Mauricio Pochettino vara huvudkandidat till att ersätta Thomas Tuchel. Argentinaren representerade klubben som spelare mellan åren 2001 och 2003. Enligt Sky-journalisten Fabrizio Romano blev övergången klar under juldagen. Ett tränarbyte som i så fall kommer påverka Kylian Mbappés framtid i klubben.

Real Madrid har planerat att värva PSG-stjärnan i sommar, men att Pochettino tar över tränaransvaret ställer till det, uppger spanska AS. Sportchef Leonardo ska ha lovat ”Poch” att Mbappé kommer stanna kvar i klubben. Samtidigt som anfallaren antagligen kommer kosta 2,5 miljarder kronor, vilket är mycket mer än vad Real hoppats på.

VENDELA ÖGREN

Foto: CHARLES PLATIAU / REUTERS BILDBYRÅN BPI/SHUTTERSTOCK /