Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kane pekas ut som Mbappés ersättare

Foto: REUTERS / BILDBYRÅN
Foto: ALBERT GEA / REUTERS BILDBYRÅN
Foto: RICHARD CALVER/SHUTTERSTOCK / RICHARD CALVER/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Mauricio Pochettino vill återförenas med Harry Kane. 

Duon har haft regelbunden kontakt sedan Pochettino lämnade Tottenham. 

Nu pekas den engelske landslagskaptenen ut som ersättare till Kylian Mbappé i PSG, det uppger The Mirror. 

Kylian Mbappés framtid i Paris är osäker. Att den franske stjärnan står högt på Real Madrids önskelista är väl känt och intresset lär inte ha svalnat efter 22-åringens hattrick mot Barcelona i Champions League den gångna veckan. 

Skulle Mbappé lämna behöver PSG stärka upp sin anfallsida och redan nu har klubbens tränare, Mauricio Pochettiono, ersättaren klar för sig - nämligen Tottenhams Harry Kane. 

Har regelbunden kontakt med Kane

Pochettino - som tog över Paris i början av januari - hade Kane under sina fem år i Tottenham. Där han gjorde engelsmannen till landslagspelare och stundtals även lät honom bära kaptensbindeln. 

Enligt The Mirror har Kane och ”Poch” en nära relation och regelbunden kontakt vilket enligt tidningen talar för en återförening. 

Kane har så här långt noterats för 13 mål på 21 matcher i Premier League, totalt har det blivit 156 mål på 228 framträdanden i ligan. Även Manchester City ska vara intresserade av Kanes signatur. 

27-åringen har ett kontrakt som sträcker sig till sommaren 2024 och Tottenham uppges kräva hela 150 miljoner pund (motsvarande 1,74 miljarder kronor) för anfallaren.  

Det återstår att se om prislappen avskräcker PSG.