Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bomben: Icardi flyttar till PSG

UPPGIFTER: Storaffären uppges vara klar. Mauro Icardi är på väg till Paris för att skriva på sitt avtal med PSG, enligt RMC. Det rör sig om ett säsongslångt lån av Interstjärnan.

Bomben kommer efter en stor konflikt mellan Icardi och serie A-klubben, som slutade i att anfallaren just nu är i process med att stämma klubben för diskriminering. Han kräver 16 miljoner kronor i skadestånd.

Anledningen uppges vara att han blivit bortplockad från klubbens reklamkampanjer samtidigt som han fått träna på egen hand och inte fått delta i speciella övningar för anfallarna.

Foto: INSIDEFOTO / EPA / SCANPIX / IMAGO IMAGES / INSIDEFOTO WWW.IMAGO-IMAGES.DE

Icardis agent och fru, Wanda Nara, har tidigare berättat för Football Italia att hon arbetat för att få till en flytt. 

– Det finns några lag. Min relation med Interstyrelsen är väldigt bra, sa hon.

Huruvida det finns en köpoption i Icardi-dealen finns det spridda uppgifter om. Italienske silly-nestorn Fabrizio Romano skriver att det finns en för 750 miljoner kronor. 

Enligt de nya uppgifterna anländer Icardi i Paris klockan 17. Nu återstår det att se om det ska tolkas som en hint om att Neymar är på väg bort.

Keylor Navas är redan på plats i Paris för att skriva på sitt kontrakt med PSG. Real Madrid-målvakten köps loss för runt 140 miljoner kronor.

LÄS MER: Officiellt: Lämnar United efter fyra år 

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1168447885614231552?s=20https://twitter.com/DeadlineDayLive/status/1168452872293552130?s=20