Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

PSG på jakt efter Arsenals stjärna

UPPGIFTER: Paris-Saint Germain förbereder bud på Arsenalstjärnan Pierre-Emerick Aubameyang. 

Med 61 mål på 97 matcher har Pierre-Emerick Aubameyang varit en av Arsenals bästa spelare sedan ankomsten från Dortmund i januari 2018. Ett facit som fått franska ligans mest överlägsna lag det senaste årtiondet att se över anfallsbesättningen. 

Enligt brittiska Daily Mail förbereder PSG ett bud på mellan 425 och 550 miljoner kronor för gabonesern, vars kontrakt med Arsenal löper ut nästa sommar. 

Den numera 30-årige Aubameyang har tidigare signalerat om att han skulle kunna tänka sig att flytta, men hittills har han inte indikerat något större intresse för PSG, utan hans sikte har varit inställd på Real Madrid. 

Huruvida PSG kommer ro i hamn denna jätteaffär återstår fortsatt att se. Enligt Daily Mail så beror mycket på om PSG väljer att lösa ut Mauro Icardi, som spenderat säsongen i Paris utlånad från Inter, eller inte. PSG måste agera före 31 maj för att lösa ut utköpsklausulen från Inter. 

Foto: HOLLY ALLISON/TPI/SHUTTERSTOCK / HOLLY ALLISON/TPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK