Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Petad som kapten – nu letar Xhaka hus i Italien

UPPGIFTER: Granit Xhaka har en jobbig höst i Arsenal. Mittfältaren har haft det tungt spelmässigt och när han blev utbytt i en match mot Crystal Palace i slutet av oktober skrek han ”fuck off” och gestikulerade mot supportrar på läktaren.

Efter händelsen har inte Xhaka spelat några matcher för Arsenal och dessutom meddelade tränaren Unai Emery förra veckan att 27-åringen blir av med lagkaptensbindeln.

Tränaren har sagt att han inte vet om Xhaka kommer spela mer för klubben och de senaste dagarna har uppgifter figurerat i flera medier om att Milan försöker värva honom.

Nu skriver den italienska tidningen RSI Sport om ytterligare uppgifter som tyder på att Xhaka hamnar i Milan i januari. Enligt tidningen letar han efter ett hus i Milano. 

Tidningen skriver också att Xhaka känner Milans vd Ivan Gazidis väl eftersom sydafrikanen hade samma roll i Arsenal när Xhaka värvades till klubben.

Foto: PAUL TERRY VIA WWW.IMAGO-IMAGES.DE / IMAGO IMAGES/SPORTIMAGE WWW.IMAGO-IMAGES.DE