Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Petad i Arsenal: Nu vill han lämna

UPPGIFTER: Shkodran Mustafi vill bort från Arsenal. Trots att mittbacken har två år kvar på sitt kontrakt medger nu Mustafis agent och far att de jobbar på en flytt från Londonklubben. 

Mittbacken har inte varit involverad i Arsenals första Premier League-matcher och klubbens manager Unai Emery har sagt till Mustafi att han kan titta som om för en ny klubb.  

– Jag önskar verkligen det bästa för Mustafi. Och det bästa för honom vore att få en nyckelposition i ett annat lag, har Emery sagt enligt Daily Mirror.  

Tysken har till den andra september på sig att hitta en utländsk klubb som är villig att betala en summa som Arsenal anser vara acceptabel. 

– Shkodran har haft en fantastisk tid Arsenal. Han har två år kvar på kontraktet och kan tänka sig att stanna. Dock är det förmodligen bäst för båda sidor om han lämnar, har backens far sagt i ett uttalande enligt Daily Mirror. 

Foto: DANIEL HAMBURY / IMAGO IMAGES / FOCUS IMAGES WWW.IMAGO-IMAGES.DE
Foto: IMAGO SPORTFOTODIENST / IMAGO/SPORTIMAGE IMAGO SPORTFOTODIENST