Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Pekas ut som en ”chockkandidat”

UPPGIFTER: I slutet av januari fick Frank Lampard sparken från Chelsea. Nu rapporterar Daily Mail att den tidigare storspelaren är ett alternativ för att ta över Englands U21-landslag.

Tidningen skriver att Lampard är en ”chockkandidat” till att ta över nuvarande förbundskapten Aidy Boothroyds jobb. Landslaget spelar just nu U21-EM och har inte imponerat. Samtidigt går Boothroyds kontrakt ut i sommar och förbundet rapporteras vilja se en förändring.

Lampard har varit tydlig med att han är sugen på ett nytt tränarjobb efter avskedet från Chelsea. Om han är sugen på att ta över ett landslag är oklart, men att han gillar att jobba med unga talanger är välkänt. Så sent som i helgen hyllade Englands förbundskapten Gareth Southgate Frank Lampard för hans betydelse i Chelsea-talangen Mason Mounts utveckling.

VENDELA ÖGREN

Foto: RICHARD HEATHCOTE / STELLA PICTURES / PA