Foto: FRANK AUGSTEIN / AP TT NYHETSBYRÅNFoto: FRANK AUGSTEIN / AP TT NYHETSBYRÅN
 Foto: FRANK AUGSTEIN / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: "AJAX V OGC NICE" / VI IMAGES / MAURICE VAN STEEN/IB VI IMAGESFoto: "AJAX V OGC NICE" / VI IMAGES / MAURICE VAN STEEN/IB VI IMAGES
 Foto: "AJAX V OGC NICE" / VI IMAGES / MAURICE VAN STEEN/IB VI IMAGES

På väg till Spurs - för ny rekordsumma

Publicerad

Tottenham ser ut att agera efter Danny Rose utspel mot egna klubben om uteblivna värvningar.

För ny rekordsumma ser klubben ut att vara överens med Ajaxstjärnskottet Davinson Sanchez, enligt ESPN.

2013 värvade Tottenham Erick Lamela för 30 miljoner pund, vilket är den högsta summan klubben köpt en spelare för.

Ett fyraårigt rekord som nu ser ut att övertrumfas.

Initierade rapporter gör gällande att Ajax colombianska landslagsmittback Davinson Sanchez, 21, ska vara klar för en flytt till norra London.

Summan sägs ligga på 35 miljoner pund och skulle alltså innebära nytt klubbrekord för Tottenham Hotspur.

Kritiserade egna klubben

Det var tidigare i veckan som Spursstjärnan Danny Rose kritiserade sin klubb för att vara för passiva på transfermarknaden.

– Jag tycker att vi behöver en eller två toppspelare för att stärka truppen. Jag köper inte tanken att vi inte behöver någon. Jag säger inte att vi måste köpa tio stycken, jag skulle vara nöjd med två eller tre, och inte spelare man måste googla, som får en att säga: "Vem är det?". Jag menar välkända spelare, rasade han då. 

Återstår att se om Rose välkomnar sin nya kollega med en varm omfamning.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Detta är ett blogginlägg från Silly Season-bloggen. Fler inlägg hittar du här.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag