Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Övergången stoppad – på grund av viruset

Micheal Antonio kramar om Marko Arnautović.
Foto: EDDIE KEOGH / REUTERS BILDBYRÅN
David Moyes får inte se en återförening med Marko Arnautović.
Foto: IAN STEPHEN/PROSPORTS/SHUTTERSTOCK / IAN STEPHEN/PROSPORTS/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Jarrod Bowen på väg till West Ham?
Foto: CRAIG ZADOROZNYJ/PROSPORTS/SHUTTERSTO / CRAIG ZADOROZNYJ/PROSPORTS/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTO

UPPGIFTER: Marko Arnautović var på väg tillbaka till West Ham från Kina – men stoppades från att lämna landet på grund av coronaviruset, som har fått den kinesiska regimen att utfärda flygförbud, det uppger Daily Mirror. 

Arnautović gjorde 22 mål på 60 framträdanden för ”Hammers” mellan åren 2017-2019, innan flytten gick till Kina i somras. 

I stället för Arnautović har nu West Ham vänt siktet mot Hulls 23-årige anfallsstjärna Jarrod Bowen, det skriver flera brittiska medier. Bowen har stått för 16 mål och sex assister på 29 matcher i Championship den här säsongen. Övergången tros vara värd runt 253 miljoner kronor.

West Ham återfinns för närvarande på plats 17 i Premier League och håller sig ovanför strecket tack vare bättre målskillnad än Bournemouth. 

Ur SportExpressen TV:s ”Deadline day”-sändning

Expressens Therese Strömberg, Thomas Wilbacher och Anel Avdic i studion om de bästa värvningarna med timmar kvar av transferfönstret.